Stormschade.

sTORMSCHADE opruimen?

De brute kracht van de natuur

Als de wind zijn destructieve kracht heeft getoond, kan het zijn dat uw boom hier niet tegen opgewassen was. Grote takken, hele kroondelen, of zelf de gehele boom kan naar beneden komen. Bij het opruimen van stormschade moet steeds met een zeer grote voorzichtigheid tewerk gegaan worden. Vaak liggen zware takken los in de kroon of zit de boom “onder spanning”. Een goede zaagtechniek en inzicht is dus van belang om veilig te kunnen werken. Het is belangrijk om te controleren of de boom geen stabiliteits-problemen heeft opgelopen na de storm (gekantelde wortelplaat, (torsie-)scheuren in de stam of gesteltakken, … ) Voor het veilig en efficiënt verwijderen van de boom of uitgescheurde delen hiervan, kan u op mij een beroep doen. 

Bij Boomverzorging Ropers zoeken we steeds naar de meest boomvriendelijke oplossing. Uiteraard is dit niet altijd mogelijk. Zeker niet bij het opruimen van stormschade. Bomen laten snoeien, vellen, aanplanten of een ander project? 

Een klein werk of zelfs een groot werk waar andere boomverzorgers afhaken?

Contacteer Boomverzorging Ropers in Westerlo & we helpen u graag verder! 

Opruimen van Stormschade en andere diensten.

Wij zijn voor het opruimen van stormschade van uw boom en andere diensten vooral actief in de ruime omgeving rond Herentals, Westerlo, Herselt, Hulshout, Herenthout, Heist-op-den-Berg, Grobbendonk, Vorselaar, Herentals, Olen, Kasterlee, Geel, Meerhout, Laakdal, Tessenderlo, Averbode, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Aarschot, Begijnendijk, Rotselaar, Leuven & Antwerpen.

Kortom, een boomverzorger nodig regio Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg voor standplaatsverbetering met als resultaat (opnieuw) een gezonde boom of andere diensten? Boomverzorging Ropers helpt u graag! 

Stormschade aan bomen opruimen regio Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant.

Stormschade aan bomen laten opruimen? Boomverzorging Ropers helpt u graag in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant & Limburg!