sTANDPLAATSVERBETERING

Een gezonde boom begint bij een gezonde bodem

Alles begint onder de grond.

Een gezonde boom begint bij een gezonde bodem. Dit is telkens het uitgangspunt bij het beoordelen van de conditie van een boom. Als een boom er “niet zo fris” bij staat, vinden we de reden hiervoor vaak ondergronds en is een standplaatsverbetering van uw boom aangewezen. Loopt het onder de grond al mis, dan kan de boom ook boven de grond nooit zijn volledige potentieel bereiken. Vaak zien we bomen die staan weg te kwijnen. Enkele redenen hiervoor kunnen zijn: ze zijn geplant in een veel te kleine plantput, bodemverdichting, gazon tot tegen de stam, wortelschade,… Dit zijn maar enkele voorbeelden van problemen die zich onder de grond kunnen afspelen. 

Standplaatsverbetering: Een gerichte aanpak lost vaak de problemen op

Door gerichte ingrepen uit te voeren in de bodem en zo de standplaats van de boom te verbeteren, kunnen we veel van deze problemen van de baan helpen. Een goed bodemonderzoek om te bepalen wat er mis is en daarna gericht actie ondernemen kan wonderen verrichten voor uw boom.    

Bij Boomverzorging Ropers zoeken we steeds naar de meest boomvriendelijke oplossing. Uiteraard is dit niet altijd mogelijk. Zeker niet bij het opruimen van stormschade. Wenst u bomen laten snoeien, vellen, aanplanten of heeft u een ander project? 

Een klein werk of zelfs een groot werk waar andere boomverzorgers afhaken?

Bij ons kunt u steeds terecht! 

Standplaatsverbetering en andere diensten.

Wij zijn voor standplaatsverbetering van uw boom en andere diensten vooral actief in de ruime omgeving rond Herentals, Westerlo, Herselt, Hulshout, Herenthout, Heist-op-den-Berg, Grobbendonk, Vorselaar, Herentals, Olen, Kasterlee, Geel, Meerhout, Laakdal, Tessenderlo, Averbode, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Aarschot, Begijnendijk, Rotselaar, Leuven & Antwerpen.

Kortom, een boomverzorger nodig regio Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg voor standplaatsverbetering met als resultaat (opnieuw) een gezonde boom of andere diensten? Boomverzorging Ropers helpt u graag! 

Standplaatsverbetering van uw boom regio Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant.